Fizetési tájékoztató | Kórusok Téli Éjszakája

Fizetési tájékoztató

Hogyan tudok online jegyeket venni?

Menj a Jegyvásárlás oldalra, ahol első lépésben kiválaszthatod a jegyek típusát és mennyiségét.

A következő lépésben a jegyvásásárláshoz szükséges adataidat vesszük fel: név, e-mail cím és számlázási adatok. Ha támogatói jegyet veszel, és kéred, ki is postázzuk neked! ebben az esetben a postázási címedet is bekérjük

A harmadik lépésben összesítjük a bevitt adatokat, ahol ellenőrizni tudod azok helyességét. Ezek után átirányítunk a Barion rendszerére, ahol a fizetés ténylegesen megtörténik.

Fizetés után e-mailben tájékoztatunk a jegyátvétel részleteiről.

Mi az a Barion? Hogyan tudok fizetni?

A Barion egy online fizetési szolgáltató, ahol kényelmesen és biztonságosan fizethetsz. A Barion az alábbi lehetőségeket kínálja fel fizetéskor:

Fizetés bankkártyával: visa, visa elecron, maestro, mastercard, american express bankkártyákkal fizethetsz, tehát nem csak dombornyomott kártyákkal. A bankkártyás fizetéshez nem kell regisztrálnod a Barion rendszerébe.

Fizetés Barion tárcával: Ha nincs bankkártyád vagy nem szeretnél azzal fizetni, a Barion lehetőséget biztosít, hogy a náluk vezetett egyenlegeddel fizess. Ezt az egyenleget akár készpénzbefizetéssel vagy banki átutalással is feltöltheted.

Nincs bankkártyám, fizethetek átutalással?

Igen! Ha nincs bankkártyád, de van bankszámlád, ahonnan tudsz utalni, akkor:

Ez mennyire biztonságos?

A mi honlapunk csak a megrendeléssel kapcsolatos információkat tárolja. A fizetéshez szükséges adatokat a Barion kezeli, azokat mi nem látjuk. A fizetési szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion az oldalán megadott bankkártyaadatokat szigorú biztonsági előírásoknak (PCI-DSS) megfelelően kezeli. Erről bővebben itt olvashatsz: https://doksi.barion.com/Legal_accounting

Nem akarok online vásárolni, a helyszínen is vehetek jegyet?

Igen, mint eddig minden évben, most is vehetsz a helyszínen jegyeket. Erre 2020. január 24-től van lehetőséged 8-20 óra között a MagNet Ház recepcióján! (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Top